Alf Kids Baby Center - како можете да нé контактирате

Кај нас можете да најдете сé!
Во било кое време кога работи градската чаршија можете да нé посетите.
Во било кое време кога не работи градската чаршија можете да нé контактирате.

телефони

+389 48 420 888

+389 75 208 888

+389 70 208 888

електронска пошта

petar@alf-kids.com.mk

petarjakimoski@gmail.com

Јавете се, се радуваме на вашата посета!

Ние се наоѓаме на детската улица, карши старата бања: